Jahapp

Jag har äntligen fått D att förstå att han ska testa att gå till det ställe där jag klipper mig, äntligen! Jag har jobbat på det i flera år. Så går han och bokar tid hos den av frisörerna där som jag känner minst! Hon har klippt mig en gång bara, och ja, det blev jättebra, men ändå! Jag ville ju att han skulle gå till henne jag klippte mig hos idag ju!
Typiskt!

Lost in Lost - Seriöst

Tittar ni på Lost säsong 6? Seriöst!! USA-sändningarna? Seriöst!!

 

Jag kommer att gråta blod när Lost är slut. Seriöst!! Visst 17 finns det serier som är riktigt BRA, fler än Lost. Desperate t ex, och Grey's, men ingen serie är som Lost. Ingen serie har fått mig att fundera och fundera och fundera. Nu funderar jag mer än någonsin. Varje gång jag ser ett avsnitt så sitter jag på helspänn och när det är slut så kastar jag upp händerna i luften i desperation och skriker "men ÅÅÅÅHHH!!!" Jag blir så frustrerad. Det påminner mig om när jag läste ut sista Harry Potter och sprang fram och tillbaka till toa när jag var tvungen att gå dit, som att jag trodde jag skulle missa något, eller som att slutet skulle komma snabbare. Jag vill ha upplösningen, MEN jag vill inte att det ska ta slut. Samtidigt är jag så glad ATT det kommer att bli ett slut, inte att det bara -tar-slut. Förstår ni?
Seriöst!!

31 år and not counting

Jag fyller år idag. Det känns verkligen som den minst betydande födelsedagen jag någonsin haft. Och som jag inte bryr mig om också. Jag minns en födelsedag när jag var liten som inte heller kändes som -min- dag, men då var jag ledsen för det. Idag är jag absolut inte ledsen för det.
Idag är jag 31 år. Jag har fått en blomma, 7 rosor, en bok (A piece of cake), 100 kr till klippning, 200 kr på Åhléns och ett grattiskort på posten. Fantastiskt.
Men mest av allt fick jag träffa mina vänner E och S och deras barn, jag fick en snäll Isak som sov i bilen hela vägen mellan Oxelösund och Västerås, jag fick komma hem till ett superstädat hem, träffa mitt hjärtas kärlek och sedan umgås med F och E och deras tjejer.

"Rpatz"

Okej... Jag drömde om Rpatz i natt, så nu måste jag få ur mig det här. (Att jag nu skriver Rpatz är för att jag tycker det är så urbota löjligt att han verkligen fått detta smeknamn.)
Alltså: Robert Pattinson, som spelar Edward i Twilight. Jag skrev ju att jag inte kunde sälla mig till alla skrikande småtjejer när det gäller honom och nu ska jag förklara lite mer.
När jag hörde att det var Robert Pattinson som spelade Edward Cullen var jag inte riktigt nöjd. Första filmen hade ju redan kommit ut när jag hade kommit så här långt så det var inte så mycket att diskutera, för uppenbarligen var redan varenda tjej under 30 kär i Pattinson som Edward vid det här laget. För mig var Pattinson = Cedric Diggory i Harry Potter och den Flammande Bägaren, och that's it. HUR i helvete skulle Cedric kunna bli Edward Cullen liksom?? Cullen som är ... the man!
När jag hade sett "Twilight" insåg jag att .. vem fan är Cedric egentligen? Tusan också, men Pattinson ÄR Edward Cullen på något magiskt sätt. Okej, fine, very nice och allt det där. Han ÄR en jäkla bra skådis, och imponerar faktiskt på mig en hel del. Bara en sån sak som att kunna dölja att han egentligen är britt, det tycker jag är stort. Skådisar som kan byta brittiska mot amerikanska eller tvärtom imponerar på mig, helt klart.
Men så kommer vi till Pattinson som sig själv.... Jag är -inte- imponerad alls. Som jag skrev någon gång förut: What's up with the hair? Och attityden? Och på något sätt så lyckas han samla ihop det bästa av sitt utseende när han spelar Edward, men uppenbarligen finns det en fulsida också (alla har en fulsida, jag vet..). Jag vet inte... Jag tycker bara att har man fått äran att spela Edward Freakin' Cullen så lär man på något sätt vara MER än Pattinson är. Fast, jag förstår att det är världens tryck på honom att han ska vara mer Cullen-lik och det är ju inte på riktigt liksom.
Äsch. Jag märker att jag bara svamlar. Skitsamma. Ge hit "Eclipse" nu, så har jag något nytt att titta på och analysera.

Jag tror...

...det bor en hjälte i varenda flopp

RSS 2.0