Besattheten fortsätter

Jag skulle nästan kunna göra om detta till en Twilight-blogg, men nördstämpeln skulle vara så enorm så jag hoppar nog över det. Men, lillasyster tipsade mig om http://www.eclipsemovie.org/ och där hänger jag flera gånger/dag. Sanslöst.
Den 20 mars kommer New Moon ut på dvd. Jag har förbeställt den, och räknat ut att den 20e är en lördag. Kommer den på fredagen då? Jag och Frida har bokat in att vi ska se den då. 30 juni ska ju Eclipse ha premiär, då ska jag minsann gå på bio. Då får lillprinsen och pappan hitta på något kul tillsammans.
En annan besatthet jag har är ju Harry Potter, om ni inte visste det. Och nu ni så har jag sett en sneak peak på nästa film. Jävlar i min lilla låda..... och det är evigheter till november då den har premiär. Fast, man ska väl vara glad att det är evigheter till november iof. Jag hatar november!

Ni måste ju få se honom

...även om de flesta redan sett honom på Facebook eller i andra bloggen,
Mitt hjärta:

Jag vet inte, jag...

Jag har en syster med vissa besattheter. Jag har två systrar, men särskilt den ena har lätt för besatthet. Vi har diskuterat det många gånger. En av de senaste besattheterna hon hamnade i var nu under hösten, då hon hamnade i stor besatthet av Twilightserien. Vi diskuterade det rätt mycket under hösten (eller från november och framåt kanske är mera sant). Det var faktiskt jag som sa åt henne att hon skulle läsa böckerna, efter att hon hade sett filmen och inte var så nöjd. Jag hade ju inte läst böckerna, men jag hade ju förstått av mina elever, kollega och vän Frida att det var värt att ge sig på böckerna. Jag hade ju tänkt att jag skulle läsa dem jag med, så småningom. När detta såsmåningom väl kom och jag började läsa så diskuterade vi en hel del om böckerna. Det här har jag ju redogjort för förut, i ett tidigare inlägg.
Nu inser jag dock, och erkänner vitt och brett, att min egen besatthet bara satt lite längre in och tog lite längre tid att växa fram. Jag kan inte förstå det själv, jag lovar, men det är något som gör att jag måste läsa, lyssna och se filmen om och om igen. Det är så att jag får skämmas lite. Igår när Daniel skulle gå på stan med sina föräldrar så sa jag att jag (och Isak, sovande då) nog skulle titta på lite film, varav Daniel sa "inte Twilight väl??" och jag lite generat fick le lite och säga.. "joo.... ". Och sen tittade jag - igen. Som att jag inte KAN filmen utantill redan? 20 mars kommer New moon ut på dvd och jag väntar verkligen på det. Sanslöst mycket faktiskt. Senaste dagarna har jag surfat trailers och intervjuer via you  tube varje gång jag öppnat datorn. Och, ja, så lyssnar jag ju på Eclipse om dagarna också. Nåt måste jag ju göra medan Isak äter och äter och äter på mig, eller hur?
Så... jag vet inte jag... kan någon förklara detta fenomen för mig? Seriöst! För det är inte likt mig det här.

KÄRLEK

Jag kan inte skriva just nu, för jag kan inte skriva om annat än om min lilla Isak. Jag återkommer här när jag känner att jag har något annat att skriva om, eller då jag har samlat mig tillräckligt för att berätta om hur Isak kom till världen. Idag är han i alla fall 7 dagar gammal!

Jag tror...

...det bor en hjälte i varenda flopp

RSS 2.0