Bara för att förvåna er totalt: En låt som påminner mig om någon

När jag var liten brukade min pappa komma in och sjunga den här för mig när det var dags att vakna. Det går liksom inte att sudda ut att den här alltid kommer att förknippas med min pappa.......
.... likaväl som "Du lindar av olvon" påminner mig om mamma, men den kan jag inte hitta på youtube tyvärr. Jag kan dock inte minnas att hon sjöng den när jag skulle sova eller nåt, men den bara påminner mig om henne. Jag minns en gång att jag bad henne sjunga den, för jag brukade spela den på klarinetten och då sjöng hon den för mig. Kanske är det så enkelt.

Vart var vi nu igen? Jo-En sång som gör mig ledsen!

a, jag kan ju inte precis skryta om att vara den mest superba bloggaren. Tragiskt dålig är jag, men jag ger ändå inte upp. Nu har vi varit på semester två veckor och om jag får skylla på nåt så skyller jag på det. Tiden är rätt knapp till att göra precis vad jag vill dessutom, och listan över "vad jag vill" är allt annat än knapp.   Men, min intention är att fullfölja den här listan, så en låt som gör mig ledsen då:
Ja, jag kan ju inte precis skryta om att vara den mest superba bloggaren. Tragiskt dålig är jag, men jag ger ändå inte upp. Nu har vi varit på semester två veckor och om jag får skylla på nåt så skyller jag på det. Tiden är rätt knapp till att göra precis vad jag vill dessutom, och listan över "vad jag vill" är allt annat än knapp.   Men, min intention är att fullfölja den här listan, så en låt som gör mig ledsen då:
Den här gör mig ledsen. Den ÄR fantastiskt fin, det har jag alltid tyckt, men Å vad den gör mig ledsen nu för tiden när jag hör den. Skälen till det är rätt självklara... tänk om det vore jag. Nej tack!

Jag tror...

...det bor en hjälte i varenda flopp

RSS 2.0