Vart var vi nu igen? Jo-En sång som gör mig ledsen!

a, jag kan ju inte precis skryta om att vara den mest superba bloggaren. Tragiskt dålig är jag, men jag ger ändå inte upp. Nu har vi varit på semester två veckor och om jag får skylla på nåt så skyller jag på det. Tiden är rätt knapp till att göra precis vad jag vill dessutom, och listan över "vad jag vill" är allt annat än knapp.   Men, min intention är att fullfölja den här listan, så en låt som gör mig ledsen då:
Ja, jag kan ju inte precis skryta om att vara den mest superba bloggaren. Tragiskt dålig är jag, men jag ger ändå inte upp. Nu har vi varit på semester två veckor och om jag får skylla på nåt så skyller jag på det. Tiden är rätt knapp till att göra precis vad jag vill dessutom, och listan över "vad jag vill" är allt annat än knapp.   Men, min intention är att fullfölja den här listan, så en låt som gör mig ledsen då:
Den här gör mig ledsen. Den ÄR fantastiskt fin, det har jag alltid tyckt, men Å vad den gör mig ledsen nu för tiden när jag hör den. Skälen till det är rätt självklara... tänk om det vore jag. Nej tack!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag tror...

...det bor en hjälte i varenda flopp

RSS 2.0