Lost in Lost - Seriöst

Tittar ni på Lost säsong 6? Seriöst!! USA-sändningarna? Seriöst!!

 

Jag kommer att gråta blod när Lost är slut. Seriöst!! Visst 17 finns det serier som är riktigt BRA, fler än Lost. Desperate t ex, och Grey's, men ingen serie är som Lost. Ingen serie har fått mig att fundera och fundera och fundera. Nu funderar jag mer än någonsin. Varje gång jag ser ett avsnitt så sitter jag på helspänn och när det är slut så kastar jag upp händerna i luften i desperation och skriker "men ÅÅÅÅHHH!!!" Jag blir så frustrerad. Det påminner mig om när jag läste ut sista Harry Potter och sprang fram och tillbaka till toa när jag var tvungen att gå dit, som att jag trodde jag skulle missa något, eller som att slutet skulle komma snabbare. Jag vill ha upplösningen, MEN jag vill inte att det ska ta slut. Samtidigt är jag så glad ATT det kommer att bli ett slut, inte att det bara -tar-slut. Förstår ni?
Seriöst!!


Kommentarer
nil

Vi tittade inte på Millenium i lördags eftersom det bara var jag och mamma som följde det och det kändes taskigt mot de andra 2/4 som fanns i lägenheten. Istället såg vi på en dokumentär som alla 4 ville se, eftersom det alltid går att se M på svt play någon dag efteråt istället :)

2010-04-18 @ 21:41:50
URL: http://strakhat.wordpress.com
Camilla

Tack, jag har verkligen hittat mitt kvällsnöje nu :)Ja, det är till för barnen att leka med. Just dessa är en doppresent. Funderar på vad jag ska göra med alla när jag väl virkat till sonen. Han kan ju inte få ett överflöd av ägg och dammsugare ;)

2010-04-23 @ 10:42:25
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag tror...

...det bor en hjälte i varenda flopp

RSS 2.0