Not so fresh, no

Vi får torka golvet i vardagsrummet varje kväll nu sen Isak börjat åla runt. Vi vill nämligen inte att han ska åla runt i katthår, damm och gud vet allt man har på golvet varenda dag. Och vet ni? Det blir MASSOR av damm, som antagligen kommer från katthår, VARJE DAG! Det är helt sjukt... och inte så värst mysigt att tänka på. Eller som Daniel sa igår: Det gör ju att man funderar på hur det ser ut i de rum där man inte torkar varje dag.
Apråpå rum så har renoveringen av Isaks rum börjat nu. Daniel har slitit ut garderoberna (och nu behöver vi hilfe, danke, eftersom vi måste sätta upp nya väggar där garderoberna var, fast det ska fortfarande vara garderob. Vem som helst som kan är välkommen att hjälpa till.), dragit bort listerna och nu börjat med att ta bort gamla tapeter. Vi har-typ-valt ut tapet och golv och allt kommer att ta så otroligt mycket längre tid än vad vi önskar, men så är det.
Om en vecka tar jag Isak, bilen och en jävla massa packning (misstänker jag) och åker till Oxelösund ett par dagar. Vill ni, så ses vi där.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag tror...

...det bor en hjälte i varenda flopp

RSS 2.0