I'll protect you- no matter what!

Så jävla irriterande!
I mars väntade jag, något besatt, på New Moon. Jag hade förhandsbokat den och som ni vet var just den tiden kanske min värsta besatthetsfas när det gäller Twilight. Så, när dagen kom och filmen inte kom var jag tokig!Arg som ett bi och besviken hela helgen fram till måndagen då filmen kom till slut. Men, då hade jag väntat hela fredagen samt sett fram emot det i flera veckor. Hade datumet uppskrivet i kalendern och hela det där paketet ni vet.
Den här gången är jag inte -lika- besatt. Jag hade faktiskt inte ens koll på om det var den 4,5 eller 8 som Eclipse skulle komma, men jag har såklart förhandsbeställt den. Så fick jag se i förra veckan att den skulle komma idag, och mycket riktigt fick jag ett mess härom dagen om att den var skickat och skulle komma fram i tid.
Har jag fått nån film???? Nej, så i helvete inte att jag har! Om jag förstått det rätt så har posten, på grund av all snö, svårt att leverera sina paket. Tack så jävla mycket! Nu tycker jag att posten får jobba extra i morn och se till att mitt paket landar på Pettersberg så att jag kan få gå och hämta det. Inte så jättemycket för att jag längtar efter att se filmen som för att rätt ska vara rätt!

 

(och vi är väl överens om att repliken i titeln aldrig yttras i filmen, trots att den fanns med i varenda trailer som fanns när filmen kom i somras)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag tror...

...det bor en hjälte i varenda flopp

RSS 2.0